جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

اعزام گسترده نیرو و تجهیزات از سوی عراق به مرز با سوریه

اعزام گسترده نیرو و تجهیزات از سوی عراق به مرز با سوریه وزیر کشور عراق از اعزام گسترده نیرو به مرز این کشور با سوریه و آمادگی برای مقابله با هر رخداد غافلگیرکننده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 01
کد خبر: ۲۶۴۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از الفرات نیوز، عبدالامیر الشمری وزیر کشور عراق اعلام کرد که اقدامات تامین امنیت مرزی در مرز عراق با سوریه جدید نیست.

وی افزود: امکان رخنه به مرز‌های عراق وجود ندارد، زیرا این مرز‌ها به واسطه خطوط دفاعی متوالی نیرو‌های مرزبانی، ارتش و حشد شعبی کاملاً امن و بسته است.

وی افزود: عراق نیرو‌های کمکی جدید به مناطق مرزی با سوریه اعزام کرده تا مانع از هرگونه تلاش برای نفوذ به کشور شود. ما برای هر رویداد غافلگیر کننده یا حادثه فوری آمادگی داریم.

وزیر کشور عراق ضمن اعلام اینکه در مناطق مرزی حالت آماده باش کامل اعلام شده است، به هماهنگی مستمر با دولت سوریه اشاره کرد.

الشمری تاکید کرد: نینوا، الانبار و صلاح الدین استان‌های باثباتی هستند و جرائم جنایی در این استان‌ها کم و تقریباً صفر و امن هستند. ما اجازه هرگونه بی‌ثباتی در این استان‌ها را نخواهیم داد.

این اظهارات وزیر کشور عراق به دنبال تحولات سوریه و یورش گسترده تروریست‌ها در چهارشنبه گذشته بیان می‌شود. /مهر

کلمات کلیدی: عراق سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار